Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. O revelație majoră îi conduce pe Tauri către un nou curs al destinului lor

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. O revelație majoră îi conduce pe Tauri către un nou curs al destinului lor

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. O revelație majoră îi conduce pe Tauri către un nou curs al destinului lor
31 Oct 2019   •   16:09

Horoscopul Taurului din luna noiembrie 2019 este dominat de dezvăluiri notabile despre tine și lume, reconsiderarea legăturilor tale de asociere și prietenie, și fortificarea celor viabile, o viață amoroasă ardentă, dar concentrată către esențele sale, și activități financiare promițătoare.

Ești înclinat și ai abilitatea să îți dezvălui mistere ale existenței ce păreau să fie de nepătruns până acum. Poți avea o revelație majoră, în stare să dea un curs nou, neobișnuit, destinului tău. Ai o carismă puternică, ce ți se vădește chiar și atunci când ești în locuri stranii, alături de oameni stranii și în circumstanțe stranii.

Ai posibilitatea să extragi beneficii însemnate grație înțelegerii motivațiilor, intențiilor ascunse ale celor din jur.

Luna plină poposită pe 12 noiembrie 2019 în Taur are menirea să te pună într-o situație la limită, pe muchie de cuțit, ce te îmboldește să-ți scoți la lumină latura creativă, autentică ta personalitate, fără să mai faci concesii celor din preajma ta. Chiar dacă ești atras spre ciocniri violente (nu și fizice) cu unele persoane, nu ai de ales. Inăbușirea emoțiilor, sentimentelor tale nu-ți este de nici un folos în acest context astral.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close