Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Previziuni complete - cuplu, dragoste, bani și muncă

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Previziuni complete - cuplu, dragoste, bani și muncă

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Previziuni complete - cuplu, dragoste, bani și muncă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
11 Noi 2019   •   16:13

Horoscopul Scorpionului din luna noiembrie 2019 anticipează  o interacțiune fericită cu familia, oamenii îndrăgiți, o influență crescândă în sfera socială și profesională, activizarea parcursului către împlinirea unor obiective ambițioase, o viață sentimentală debarasată de obsesii ori visuri ireale, și o activitate financiară auspicioasă.

În horoscopul Săgetătorului din luna noiembrie 2019, se anunță  inițial beneficii în aproape toate sferele existenței tale, și apoi o necesară armonizare dintre motivații impulsive și conștiente, precum și o ajustare a relațiilor familiale. Viața sentimentală trebuie să își afle o veritabilă reciprocitate.

Orientările de bază din horoscopul Capricornului în luna noiembrie 2019 sunt degustarea din plin a tot ce îți dăruiește existența, fortificarea prieteniilor, o revelație despre întrepătrunderea strânsă dintre lumea exterioară și cea interioară, îmbunătățirea interacțiunii sociale, o viață amoroasă oscilând între intimitate și luciditate.

Conform horoscopului Vărsătorului din luna noiembrie 2019, te simți împlinit de legături de amiciție mai vechi ori mai noi, ieși în evidență prin originalitatea ideilor tale, ai ocazia să te remarci în sfera socială și cea profesională, să îți crești contul din banca, iar viața ta sentimentală își găsește noi modalități de a se dezvolta.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close