Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Scorpionii își învigorează viața amoroasă, Vărsătorii mizează pe bani

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Scorpionii își învigorează viața amoroasă, Vărsătorii mizează pe bani

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Scorpionii își învigorează viața amoroasă, Vărsătorii mizează pe bani
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Oct 2019   •   17:48

Evenimentele astrologice cele mai importante din horoscopul lunii noiembrie 2019 sunt tranziturile lui Venus în Săgetător, și apoi în Capricorn,  cel al Soarelui în Săgetător, cel al lui Marte în Scorpion și revenirea lui Mercur în aspect direct în aceeași zodie, reluarea turnurii directe a lui Neptun în Pești, Luna plină din Taur și Luna nouă din Săgetător.

Scorpionul își afirmă cu inspirație, persuasiune dar, uneori, cu o prea mare insistență, personalitatea și interesele în spațiul public, își invigoreaza viața amoroasă prin apreciera autenticității sale și comunicarea sporită cu partenerul său de cuplu, și are numeroase beneficii din punct de vedere financiar.

Cei născuți în Săgetător oscilează între afișarea cu mândrie și ascunderea relațiilor lor de dragoste, pot să se cufunde cu folos, însă câteodată prea obsesiv în universul lor interior, și au parte de o armonizare a interacțiunii cu familia.

În cazul Capricornului, se previzionează o viață amoroasă când foarte discretă, când învolburată de un ego năvalnic, o conștientizare a impulsurilor subconștiente, intensificarea activității sociale și fortificarea legăturilor de prietenie.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close