Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP NOIEMBRIE. Leii au o dorință arzătoare de a se distra

HOROSCOP NOIEMBRIE. Leii au o dorință arzătoare de a se distra

HOROSCOP NOIEMBRIE. Leii au o dorință arzătoare de a se distra
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Noi 2019   •   16:11

Horoscopul Leului din luna noiembrie 2019 dă întâietate unei cufundări adânci în deliciile existenței, focalizării spre chestiuni familiale, domestice, unei vieți sentimentale pline de făgăduințe și unor activități financiare optimizate câteodată de noroc!

Dorința arzătoare de a te distra, a sorbi până la fund din pocalul plăcerilor vieții tinde să îți fie satisfăcută de numeroase oportunități furnizate de amici și colegi. Ieși în evidență, în cadrul petrecerilor, reuniunilor prietenești, prin verva ta, prin umorul tău, remarcile tale spirituale!

Ai, în același timp, abilitatea de a pătrunde cu ușurință în universul magic al copiilor, ai tăi sau ai unor rude apropiate.

Pe 12 noiembrie 2019, Luna plină din Taur te inspiră să te aștepți la tot ce este mai bun, dar să fii pregătit și pentru ce e mai rău . Pare să fie necesar să-ți echilibrezi optimismul cu o doză sănătoasă de realism, atât în plan personal, cât și social ori profesional. Ideile tale inovatoare sunt prinse din zbor de cei din jurul tău, și îi stimulează să-ți fie alături pentru punerea lor în practică.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close