Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care varsă lacrimi în luna noiembrie. Totul e sortit eșecului

HOROSCOP. Zodiile care varsă lacrimi în luna noiembrie. Totul e sortit eșecului

HOROSCOP. Zodiile care varsă lacrimi în luna noiembrie. Totul e sortit eșecului
Sursa foto: Foto: Pixabay
31 Oct 2019   •   12:32

HOROSCOP. Luna noiembrie vine cu multe suișuri și coborâșuri pentru zodii. Este o lună în care mulți vor trage linie și vor înțelege ce au greșit și ce trebuie remediat, pentru ca anul următor să nu îi prindă nepregătiți. Nativii zodiei Balanță și cei ai zodiei Săgetător riscă să piardă totul în luna noiembrie.

HOROSCOP. Nativii zodiei Balanță sunt întotdeauna indeciși, însă luna noiembrie le va da de furcă mai mult ca oricând. Deși au încercat luni întregi să repare anumite lucruri din viața lor, a venit momentul să se recunoască învinși și să nu încerce să mai facă ceva, pentru că totul e sortit eșecului.

HOROSCOP. Unii nativi ai zodiei se vor despărți de partenerul de viață după mulți ani de relație, prietenii vechi se vor strica, iar alți nativi vor decide să își schimbe parcursul profesional la 180 de grade. Unii își vor schimba locul de muncă, în condițiile în care nu se vor mai simți bine în mijlocul colegilor lor sau vor decide să se mute în alt oraș, pentru a o lua de la capăt, scrie kfetele.ro. 

HOROSCOP. Nativilor zodiei Săgetător li se recomandă să evite investițiile. Cu Mercur retrograd în Taur, lucrurile nu sunt prea vesele pentru nativii acestei zodii, care riscă să piardă totul într-un timp foarte scurt. Vor exista certuri aprinse cu partenerul de viață ori cu șefii, iar acest lucru nu este deloc de dorit în luna noiembrie. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close