Antena 3 Horoscop HOROSCOP OCTOMBRIE 2019. Balanțele sunt capabile să-și impună personalitatea și țelurile

HOROSCOP OCTOMBRIE 2019. Balanțele sunt capabile să-și impună personalitatea și țelurile

20 Sep 2019   •   17:49
HOROSCOP OCTOMBRIE 2019. Balanțele sunt capabile să-și impună personalitatea și țelurile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Horoscopul Balanței din luna octombrie 2019 insistă pe orientarea către delectarea consistentă și constantă din traiul de zi cu zi, voința și perseverența în urmărirea obiectivelor tale esențiale, îmbunătățirea relaționării cu rudele, oamenii dragi, o viață amoroasă optimizată de stabilitate, și oportunități însemnate în plan financiar.

Ești înclinat să-ți asiguri un confort fizic cât mai mare, să-ți oferi plăceri refuzate altădată, să te răsfeți nițel, poate cu masaje, saună, și delicii culinare. În același timp, ești atras de frumusețile lumii și tinzi, câteodată, să ignori aspectele urâte, neplăcute ale acesteia. Te dedici în mod sporit unor activități culturale, poate și unor demersuri artistice personale.

Nu trăiești, însă, cu capul în nori ci, dimpotrivă, dai dovadă de simț practic, spirit de inițiativă și încredere în forțele tale. Ești capabil să îți impui personalitatea și țelurile fără să faci eforturi deosebite în acest sens.

Continuarea, pe Diane.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close