Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP OCTOMBRIE 2019. Fecioarele își extind substanțial rețeaua de contacte umane folositoare

HOROSCOP OCTOMBRIE 2019. Fecioarele își extind substanțial rețeaua de contacte umane folositoare

HOROSCOP OCTOMBRIE 2019. Fecioarele își extind substanțial rețeaua de contacte umane folositoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
02 Oct 2019   •   17:23

În horoscopul Fecioarei din luna octombrie 2019 se întrezărește izvodirea unor proiecte inovative și ambițioase, dar susținute de realitate, inclusiv din punct de vedere financiar, o integrare socială fructuoasă, necesitatea de a fi mereu pe fază într-o lume mereu schimbătoare, aruncarea peste bord a unor influențe nocive din viața amoroasă.

Gândirea ți se ascute, ți se iuțește, și te direcționează spre luarea unor decizii importante și planuri de viitor mărețe, dar realizabile, fezabile.

Ești cutreierat de o sumedenie de idei pe care ții neapărat să le expui altora, iar aceștia, la rândul lor, par să te asalteze cu numeroase opinii și propuneri.

Având în vedere tactul și diplomația de care dai dovadă, faptul că nu mai ții cu orice preț să-ți impui punctele de vedere, interacțiunea socială ți se fluidizează și -ți permite să-i atragi pe oameni de partea ta, a intereselor tale, să îți extinzi substanțial rețeaua de contacte umane folositoare,  săte înțelegi foarte bine cu rudele, amicii și colegii.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close