Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP OCTOMBRIE 2019. Taurii se dedică unei comunicări mai intense cu persoane importante

HOROSCOP OCTOMBRIE 2019. Taurii se dedică unei comunicări mai intense cu persoane importante

HOROSCOP OCTOMBRIE 2019. Taurii se dedică unei comunicări mai intense cu persoane importante
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Sep 2019   •   18:19

În horoscopul Taurului din luna octombrie 2019 precumpănesc relațiile de asociere în doi, optimizarea acestora, o armonie crescândă în interacțiunea socială, eliminarea unor obstacole legate de un proiect peste hotare, o viață sentimentală caracterizată de o interferență strânsă atât afectivă, cât și intelectuală, și una profesională stând sub semnul perseverenței, siguranței și ambiției.

După un răstimp de relativ fanatism în afirmarea credințelor, ideilor tale, revii la un echilibru stabil în interacțiunea cu alții, fiind dispus să auzi și să apreciezi și punctele de vedere ale acestora.

Te focalizezi pe îmbunătățirea și armonizarea relațiilor cu publicul, activităților sociale. Compania oamenilor apropiați îți rezervă satisfacții deosebite. Te simți și lucrezi mai bine alături de ei, și nu într-un grup mare de inși.

Te dedici unei comunicări mai intense și mai fertile cu persoanele importante din viața ta și cu parteneri din diverse domenii. Te bucuri de conversații incitante cu ei, în stare să-ți releve soluțiile unor probleme care te preocupă.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close