Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP până la finalul săptămânii. Capricornii învață cât de mult pot, Leii sunt romantici

HOROSCOP până la finalul săptămânii. Capricornii învață cât de mult pot, Leii sunt romantici

HOROSCOP până la finalul săptămânii. Capricornii învață cât de mult pot, Leii sunt romantici
29 Aug 2019   •   15:16

HOROSCOP. Finalul de săptămână se anunță agitat pentru unele zodii. Toamna ar putea aduce surprize mari.

HOROSCOP BERBEC

Ești mai sensibil decât în mod normal, iar acest lucru este vizibil în special când vine vorba de interacțiunile cu ceilalți. Îți dorești să petreci timp de calitate alături de persoanele dragi ție și orice abatere de la plan te irită.

HOROSCOP TAUR

Creativitatea te caracterizează în această săptămână. Petreci timp singur, într-o încercare de a evolua când vine vorba de pasiunile pe care le ai. Te gândești din ce în ce mai mult la viitor. Ți se deschid oportunități în această săptămână.

HOROSCOP GEMENI

Dedici mai multă atenție meditației. Îți dorești să ajungi în punctul în care te poți concentra pe lucrurile care contează, când vine vorba de drumul pe care ți l-ai ales pe plan profesional. În plus, te bucuri mai mult de lucrurile mărunte.

HOROSCOP RAC

Te gândești din ce în ce mai mult la vacanță. Vrei să ieși din zona de confort și să călătorești din ce în ce mai mult în locuri noi. În această săptămână discuți cu niște prieteni despre o eventuală călătorie într-o zonă exotică.

HOROSCOP LEU

Romantismul te caracterizează în acestă săptămână. Te concentrezi pe pasiunile pe care le ai și acorzi mai multă atenție partenerului de cuplu. În plus, începi să discuți mai deschis despre lucrurile pe care le simți.

Mai multe pe jurnalul.ro. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close