Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP până la finalul săptămânii, cu Minerva. Balanțele intră într-o fază liniștită, probleme însă cu prietenii

HOROSCOP până la finalul săptămânii, cu Minerva. Balanțele intră într-o fază liniștită, probleme însă cu prietenii

HOROSCOP până la finalul săptămânii, cu Minerva. Balanțele intră într-o fază liniștită, probleme însă cu prietenii
05 Sep 2019   •   11:16

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Mintea ta este strălucitoare, alertă și activă în această săptămână. Ai capacitatea de a veni cu proiecte neobișnuite și inventive. Împărtășirea ideilor tale cu ceilalți este un interes primordial. Ești adeptul conversațiilor, gata să asculți și să argumentezi prezentarea sugestiilor tale. Alții apreciază abilitatea ta de a fi cu picioarele pe pământ și empatic. Ai în minte doar fericirea personală și obiectivele pe termen lung. Oferă căldură și prietenie. În același timp, pătrunde în interiorul tău, căutându-te pe tine, departe de orice pretenție și artificiu.

HOROSCOP S-ar putea să fii într-o fază mai liniștită și mai odihnitoare în acest moment, cu un accent puternic pe un sector subtil și spiritual al graficului tău. Cu o puternică linie de planete aici și care îți stârnește psihicul, visele ar putea fi sugestive, iar unele pot aduce orientări și idei creative în calea ta.

HOROSCOP În ceea ce privește aspectele care aduc energia uraniană în sectorul schimbării și transformării, ai, de asemenea, posibilitatea de a obține o perspectivă asupra problemelor și relațiilor personale. Acționând după sugestiile unora te-ar putea ajuta să te eliberezi de emoții care te-au ținut captiv ceva timp.

Vineri, aspectul spiritual anunță că este una dintre cele mai bune perioade pentru a începe o practică spirituală precum rugăciunea, meditația sau gimnastica spirituală care îți poate oferi o mai mare liniște sufletească.

HOROSCOP relații

HOROSCOP Relațiile acum se pot dovedi enervante sau te stârnesc. Oricum, încerci să păstrezi cât mai mult entuziasm și pasiune. Abilitățile de comunicare îți vor fi testate acum. S-ar putea să constați că tu și oamenii importanți din viața ta, nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Încerci să depășești conflictele și să îți păstrezi intimitatea. În romantism și prietenii, efortul depus nu este irosit. Săptămâna este una amuzantă dacă ne gândim la Luna  din Balanță care face ca întâlnirea să fie ceva așteptat cu nerăbdare. Du-te și fă ceva cu o întâlnire care atrage atenția asupra ta sau asupra amândurora de parcă ați fi un cuplu. Este distractiv să fii în centrul atenției!

Luna se mută în semnul tău echilibrat la mijlocul săptămânii, deci prioritățile tale ar putea avea nevoie de rearanjare. Ai făcut destul pentru dragoste sau ai muncit prea mult? Există destul timp pentru ambele.

HOROSCOP profesional

HOROSCOP Fricțiunile pe care le-ai avut cu cineva sau cu o organizație, în ultimele patru săptămâni dispar. Relațiile se vor schimba într-un mod mai atent și mai sensibil, permițând o comunicare mult mai clară între voi. Creșterea profesională este la îndemână.

S-ar putea să ai un motiv ca să te simți mândru. Ai avantajul de a găsi modalități de a îngriji de tine li de familia ta chiar și în perioadele grele. O situație te poate provoca să te deplasezi într-o direcție mai clară și mai independent. Pauza pentru a trece în revistă acțiunile trecute și a face câteva planuri pentru lunile următoare este necesară. Cu cât este mai specific ceea ce îți dorești, cu atât șansele de succes sunt mai bune.

Mai multe, pe Huff.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close