Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP până la finalul săptămânii, cu Minerva. Gemenii sunt surescitați romantic, Săgetătorii preferă să lucreze singuri

HOROSCOP până la finalul săptămânii, cu Minerva. Gemenii sunt surescitați romantic, Săgetătorii preferă să lucreze singuri

HOROSCOP până la finalul săptămânii, cu Minerva. Gemenii sunt surescitați romantic, Săgetătorii preferă să lucreze singuri
24 Oct 2019   •   16:58

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor până la finalul săptămânii.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Latura ta creativă este acum susținută. Ești gata să te cufunzi în descoperirile imaginației precum arta, poezia sau teatrul. Preferi să fii singur, ca să te poți concentra pe activitățile creative. Ești dornic să te delimitezi de zgomotul străzii și al companionilor și, în schimb, să lucrezi cu tine, să privești în interiorul tău și să-ți asculți ideile. O perspectivă optimistă te va conduce la rezultate pozitive.

HOROSCOP Prezența atât a lui Mercur, cât și a lui Venus Casa a 12-a, în sectorul spiritual, te poți bucura de întâlnirea cu oamenii care se află pe aceeași cale spirituală. Orice evenimente la care participi ar putea avea un impact pozitiv asupra ta.

HOROSCOP relații

HOROSCOP Surescitarea romantică pe care o cauți îți poate solicita să te detașezi puțin. Mai bine, alătură-te unor grupuri noi sau vizitează o expoziție, petrece seara într-un club sau mergi la un spectacol. Farmecul tău ar putea să te ducă spre cineva special. În prezent, ești înconjurați de înțelepți, toată lumea îți dă sfaturi, așa că profită la maxim de oportunitățile pe care ți le aduce rețeaua socială. Ia cina cu prietenii sau cu familia și dezvăluie câteva idei pe care le ai în minte. Fii atent la obiectele de valoare și la obiectele materiale care au sens pentru tine.

HOROSCOP Luna în Rac, în Casa a 8-a, la începutul săptămânii, te face mai de încredere și mai misterios decât de obicei. Prezența, de la întâlniri, până la răspunsul rapid la mailuri și SMS-uri aduce pe cineva care este interesat de tine și care speră ca și tu să simți la fel!

Sextilul dintre Mercur și Pluto de la sfârșitul săptămânii, îți oferă șansa de a îmbunătăți comunicărea dintre tine și cineva cu care ai avut probleme în ultima perioadă. Profită de fiecare oportunitate pe care o ai.

HOROSCOP Cauți dragostea de lungă durată, mai mult decât doar o scânteie de oment, din timpul sextilului Venus – Saturn în weekend, dar asta nu înseamnă că nu te poți distra în continuare.

HOROSCOP profesional

Săptămâna începe într-o notă foarte încrezătoare. Pe măsură ce orele trec, probabil ai să simți din ce în ce mai multă temător. Făce-ți un plan solid dimineața, înainte să apară aceaste frici altfel, îți va fi dificil să realizezi ceva.

Cu toate acestea, conflictele cu care te confrunți vor avea rezultate pozitive. Fă tot ce poți pentru a identifica problema și pentru a găsi soluții de colaborare. Oamenii vor fi mai cooperanți atunci când te vor simți responsabilizați. Unele lucruri care au fost o sursă de frustrări vor începe, în sfârșit, să se schimbe. Concentrează-te pe detaliile tehnice ale oricărei misiuni. Gândește-te de două ori înainte de a răbufni din gelozie sau resentimente față de un coleg. Lasă-i pe ceilalți să te aprecieze.

HOROSCOP financiar

HOROSCOP Pentru tine, săptămâna se referă la casa pe care o visezi și la trecutul care îți poate dezvălui brusc, un talent pe care nu știai că îl ai. Îndreaptă-te acolo spre ceea ce îți atrage atenția deoarece este posibil să găsești banii de care ai nevoie. Atâta timp cât îți asculți intuiția, ar fi greu de imaginat un moment mai benefic.

Înainte de a face o achiziție mare însă, cere sfatul unui expert financiar. Încearcă să îți echilibrezi cheltuielile și veniturile. Este posibil ca unele elemente noi care ți-au atras atenția să aștepte. Investește în noi relații, în loc de lucruri, în această fază. Carisma ta atrage mulți oameni. Alătură-te unui grup nou, pășește în afara cercului tău social obișnuit și vei întâlni câteva oportunități noi. Te simți bine în ceea ce privește aspectul exterior, ceea ce este un impuls pentru ego-ul tău.

,Mai multe, pe Huff.

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close