Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru luna iunie 2019. Berbecii sunt implicați în tot soiul de conflicte, Racii au nevoie de relaxare și curaj

HOROSCOP pentru luna iunie 2019. Berbecii sunt implicați în tot soiul de conflicte, Racii au nevoie de relaxare și curaj

HOROSCOP pentru luna iunie 2019. Berbecii sunt implicați în tot soiul de conflicte, Racii au nevoie de relaxare și curaj
28 Mai 2019   •   16:46

HOROSCOP. Luna viitoare se anunță complicată pentru mai multe zodii. Altele însă, avansează rapid.

HOROSCOP BERBEC Luna iunie se învârte în jurul carierei. Îți dorești să avansezi pe acest plan, însă problemele la locul de muncă nu lipsesc. Ești implicat în tot felul de conflicte și nu vrei să renunți la orgoliu. Pe de altă parte, ai șanse să întâlnești o persoană specială, care îți poate deveni partener.

HOROSCOP TAUR Agitația este prezentă la început de lună, în mare parte la locul de muncă. Ai o mulțime de lucruri de făcut și nu reușești să te bucuri de pauze. Stilul de viață din această perioadă te extenuează, așa că ultima jumătate a lunii iunie vine cu dor de ducă și cu posibilitatea unei vacanțe bine meritate.

HOROSCOP GEMENI Aceasta este luna ta. Ai multă energie pozitivă și reușești să duci la bun sfârșit tot ce îți pui în minte. Apar unele probleme pe drumul pe care alegi să mergi, însă nimic ce nu poate fi rezolvat. În plus, ți se deschid oportunități la care nu te-ai fi gândit. Viața amoroasă este și ea încojurată de optimism.

HOROSCOP RAC Luna iunie este despre relaxare și curaj. Acum este momentul să pui în aplicare ce nu ai avut curajul până acum și să pleci în călătoriile pe care le-ai tot amânat. În această lună o să ajungi să te cunoști mai bine și, în plus, o să reușești să atingi echilibrul interior după care ai tânjit atâta timp.

HOROSCOP LEU Starea nostalgică din ultima perioadă dispare. Te pui pe muncă și nu îți este frică să comunici celor din jur ideile pe care le ai. Ești hotărât să faci tot ce poți pentru a-ți atinge aspirațiile și muncești din greu în acest sens. Pe de altă parte, o să existe unele conflicte în interiorul familiei.

HOROSCOP FECIOARĂ

Ai o perioadă confuză la început de lună. Pe de-o parte vrei o relație stabilă, iar pe de altă parte vrei să ieși în oraș și să te bucuri de compania persoanelor de sex opus. Nu reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat până la sfârșitul lunii, când o persoană specială apare în viața ta.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close