Antena 3 CNN Horoscop Horoscop pentru primele zile din august cu Camelia Pătrășcanu. Sunteți pe cont propriu, atenție la bani în weekend!

Horoscop pentru primele zile din august cu Camelia Pătrășcanu. Sunteți pe cont propriu, atenție la bani în weekend!

Horoscop pentru primele zile din august cu Camelia Pătrășcanu. Sunteți pe cont propriu, atenție la bani în weekend!
01 Aug 2019   •   16:55

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 trendul astral pentru finalul săptămânii. 

HOROSCOP A doua jumătate a săptămânii, de joi încolo, începe cu Lună nouă în Leu, accentul cade pe putere, libertate și expresivitate. Iată că sunt luate în atenție talentele noastre, lucrurile extrarordinare pe care le putem face. Poate altele decât cele pe care le-am făcut până acum: idei noi de afaceri, ocupații și comportamente noi. 

HOROSCOP Accentul cade pe familie pentru că ideea de siguranță este încă foarte prezentă și cumva înțelegem în cea de-a doua jumătate a săptămânii că chiar dacă suntem înconjurați de persoane iubite, trebuie să ne cam purtăm singuri de grijă. Și nu ne putem purta de grijă decât dacă ne cunoaștem foarte bine atuurile, abilitățile, capacitățile, atât cele sufletești cât și cele intelectuale pe care trebuie să le punem la treabă. Se va vedea și în profesie ca efect, se va vedea și în viața personală ca putere și expresie de sine.

HOROSCOP De joi suntem în ofensivă, suntem mai guralivi, avem și foarte multe argumente, suntem mai pregătiți să facem lucruri pentru noi și pentru viața noastră. De joi riscăm încolo riscăm să cheltuim un pic mai mult, tentația este foarte mare să aibă tot felul de experiențe inedite, dar atenție la sănătate!

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close