Antena 3 Horoscop HOROSCOP, pentru săptămâna 13-19 mai. Taurii trăiesc în rutină, Gemenii se comportă ca un detectiv bine pregătit

HOROSCOP, pentru săptămâna 13-19 mai. Taurii trăiesc în rutină, Gemenii se comportă ca un detectiv bine pregătit

09 Mai 2019   •   18:18
HOROSCOP, pentru săptămâna 13-19 mai. Taurii trăiesc în rutină, Gemenii se comportă ca un detectiv bine pregătit

HOROSCOP. Săptămâna viitoare se anunță complicată pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP BERBEC Pregătirile sunt gata, acum este timpul să pui în aplicare toate ideile pe care le ai. În această săptămână te gândeşti din ce în ce mai mult la lucrurile pe care ţi le doreşti şi renunţi să mai faci compromisuri când vine vorba de aspiraţiile tale.

HOROSCOP TAUR Nu se întâmplă nimic neobişnuit în această săptămână, ci totul intră într-o rutină cu care eşti foarte obişnuit. Petreci mult timp la locul de muncă, însă reuşeşti să te organizezi astfel încât să dedici timp şi persoanelor importante din viaţa ta.

HOROSCOP GEMENI Ai o mulţime de întrebări şi porneşti în căutarea răspunsurilor, în această săptămână. Eşti atent la fiecare detaliu şi eşti gata să îţi dedici tot timpul căutării acestor răspunsuri. În această săptămână, eşti un fel de detectiv foarte bine pregătit.

HOROSCOP RAC În această săptămână, ai curajul să spui pe nume lucrurilor care te deranjează. Reuşeşti să comunici eficient şi, în plus, realizezi că opinia ta este importantă. Încrederea tot mai puternică pe care o ai în propria persoană îţi deschide uşi.

HOROSCOP LEU Nu renunţi niciodată la ceea ce îţi doreşti, iar în această săptămână munceşti din greu pentru a-ţi atinge obiectivele. În plus, apar oportunităţi pe plan financiar şi te gândeşti din ce în ce mai mult la o călătorie departe de ţară.

HOROSCOP FECIOARĂ În această săptămână petreci mult timp alături de un prieten bun. Indiferent că vrei să stai toată ziua în casă sau să mergi prin toate magazinele care îţi ies în cale, acest prieten bun îţi este aproape în fiecare moment.

 

Mai multe, pe Jurnalul.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close