HOROSCOP pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie 2019. Berbecii acordă mai multă atenție persoanelor din jur, Racii își fac planuri de vacanță

14 Noi 2019   •   21:31
HOROSCOP pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie 2019. Berbecii acordă mai multă atenție persoanelor din jur, Racii își fac planuri de vacanță

HOROSCOP. Săptămâna viitoare se anunță una plină de șanse pentru majoritatea zodiilor. 

HOROSCOP BERBEC 

Începi să acorzi mai multă atenție persoanelor importante din viața ta. Reușești să îți organizezi timpul astfel încât să poți să te ocupi de responsabilitățile pe care le ai, dar și de oamenii dragi ție care au nevoie de atenția ta.

HOROSCOP TAUR

Petreci timp alături de partenerul de cuplu și chiar începi să te gândești mai mult să începeți o afacere împreună. În plus, pasiunea este alături de tine pe tot parcursul săptămânii și ești mai romantic decât în mod normal față de partenerul de cuplu.

HOROSCOP GEMENI

Săptămâna aceasta este doar despre relaxare. Petreci mult timp alături de prieteni și de familie, dar te și bucuri de timp petrecut de unul singur. Reușești să lași deoparte toate problemele cu care te-ai confruntat în ultima vreme.

HOROSCOP RAC

Faci planuri pentru o vacanță pe care ți-o dorești de mult timp. Pe de altă parte, este posibil să intri în conflict cu mai mult persoane pentru că nu reușiți să ajungeți la un punct comun. Îți dorești ca vacanța asta să decurgă exact așa cum îți dorești.

HOROSCOP LEU

Este momentul perfect să lași toate problemele deoparte și să îți îndrepți atenția către persoana iubită. Lipsa de atenție din ultima vreme  te-a trimis în fața mai multor conflicte cu această persoană din viața ta. Încearcă să te revanșezi.

Mai multe, pe Jurnalul.

x close