Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 20 - 26 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Berbecii au probleme de compatibilitate, Leii au un destin fragil

HOROSCOP pentru săptămâna 20 - 26 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Berbecii au probleme de compatibilitate, Leii au un destin fragil

HOROSCOP pentru săptămâna 20 - 26 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Berbecii au probleme de compatibilitate, Leii au un destin fragil
19 Oct 2019   •   10:28

HOROSCOP. Celebrul astrolog Mariana Cojocaru, iti prezinta, in exclusivitate pentru kfetele.ro, horoscopul pentru saptamana 20 - 26 octombrie 2019 . Citeste mai jos previziunile Marianei Cojocaru pentru fiecare zodie!

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Conjuncția Lunii cu Karma și cuadratura cu Kiron Retrograd din Berbec anunță o săptămâna în care focul proverbial va fi stins de apa Racului. Cum va fi mai multă apă decât foc, apa în exces poate provoca ravagii pe destin. Pentru ca să vă pun stavilă, ar trebui să analizez destinul individual așa cum este pe astrograma voastră personală. Șoc! Incompatibili și acolo unde credeți că sunteți compatibili.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Cum Luna, una din patroanele voastre astale va fi pe Karma din Rac și Capricorn, tensiunea crește și mai mult față de săptămâna anterioară. E ca o oală sub presiune gata să explodeze. Vă spuneam săptămăna trecută și de opoziția lui Venus cu Uranus Retrograd. Deblocarile le pot analiza doar de astrograma personală, nu se pot vedea,citi sau asculta doar pe un previzional pe perioade scurte.

HOROSCOP GEMENI 

HOROSCOP. Sunteți într-un labirint existențial de ceva vreme și vă veți afunda și mai mult. Nu veți putea găsi singuri calea de ieșire din acest labirint existențial. De ce? Pentru că săgețile de ieșire vi le pot descoperi doar pe astrograma natală. Chiar dacă sunteți în țară, chiar dacă sunteți plecați în lume să vă faceți un rost. Ați văzut brățările talisman de le fac personal? Benefice pe cuadraturi și aspecte tensionate.

HOROSCOP LEU

HOROSCOP Destinul perioadei analizate de foarte fragil, deoarece este important sistemul de ecuații tereste de-l aveați marcat la naștere. Acolo văd ce profesie, cu ce misiune de viață ați venit pe pământ. Așa ajung unii Lei astrologi, ca să se vadă la televizor și nu au pic de har. Îi vedeți des și nu mă mir că vă pufnește râsul. Nu pot fi nici Feng-Shui-iști, nici terapeuți, că nu trebuie să te folosești de naivitatea oamenilor.

Mai multe, pe Kfetele.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close