Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 31 iulie - 4 august 2019, cu Minerva. Berbecii au așteptări mari, joi se anunță o zi dinamică

HOROSCOP pentru săptămâna 31 iulie - 4 august 2019, cu Minerva. Berbecii au așteptări mari, joi se anunță o zi dinamică

HOROSCOP pentru săptămâna 31 iulie - 4 august 2019, cu Minerva. Berbecii au așteptări mari, joi se anunță o zi dinamică
31 Iul 2019   •   11:01

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru această săptămână.

HOROSCOP BERBEC.. Începi săptămâna cu așteptări în ce privește atingerea obiectivelor, deoarece s-ar putea să fie nevoie de o regândire a strategiei. Este timpul să faci pauză și să te gândești la calea pe care ai urmat-o, până acum precum și la o rafinare a părerii despre tine. O perspectivă profundă este necesară indiferent de ce te ocupi și, prin urmare, nu ar trebui să existe niciun fel de reticență să pui întrebări atunci când vine vorba despre ce stă la baza a ceea ce faci.  

HOROSCOP Concentrarea asupra zonei de creativitate este accentuată în această săptămână, cu Soarele, Venus, Mercur și Marte acolo. Săptămâna este probabil cea mai bună perioadă a anului pentru a te promova și pentru a-ți expune produsele și talentele creative. Și merită să dai tuturor și să te prezinți în cea mai bună lumină posibilă.

HOROSCOP Joi poate fi o zi foarte dinamică, pe măsură ce Marte face un trigon cu Jupiter. Dacă ți-ai dorit să călătorești sau să studiezi, acest tranzit proactiv te va face să îți sporească dorința de a te deplasa. Este un moment minunat să ieși din zona de confort și să explorezi noi oportunități.

HOROSCOP relații

HOROSCOP Cauți căldura și securitatea de acasă. Un obiectiv principal este să te asiguri că lucrurile sunt bine făcute. Familia te sprijină, chiar și atunci când te simți vulnerabil din punct de vedere emoțional. Legăturile de afecțiune cu mama sau cu bunica, îți aduc o mare bucurie. Lasă-i pe cei dragi să aibă încredere în tine. Continuă să faci planuri. Ai posibilitatea să excelezi la nivel emoțional și intelectual datorită efortului pe care l-ai depus. În viața sentimentală, nu ezita să atingi superlativul și să trăiești. Dragostea își ia zborul în timp ce tu îți cauți reflecția în ceilalți, fără vreo variație.

Venus petrece ceva timp de-acum în Leu iar spre sfârșitul săptămânii, există o mulțime de drame pe care nu știu cum ai să le eviți. Îți place să fii în centrul atenției deoarece aduce aplauzele pe care le dorești.

HOROSCOP Nevoia te împinge să îți aglomerezu agenda. Tendința ar putea duce la căutarea unor zile pentru a găsi orice potențial contact doar că acum nu mai este timp pentru asta. În schimb, trebuie să mergi mai departe. Ai încredere în tine și fii în mișcare în loc să tot planific.

Încrede-te în intuiția ta acum. Tot ce crezi este probabil adevărat. În același timp, nu te judeca cu asprime. Acest lucru poate crea îngrijorări și stres inutil. Așteaptă-te la relații bune cu colegii și clienții. Energia plină de viață îi poate face pe oameni să se simtă optimiști și să fie atenți. Nu îți fie teamă să îți înfrunți temerile. Recunoaște dacă ai nevoie de ajutor. Poți să te reconectezi cu cineva care a făcut afaceri cu tine înainte.

Mai multe, pe Huff.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close