Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru toată luna noiembrie, cu Minerva. Peștii scapă de stres, Scorpionii fac o grămadă de bani

HOROSCOP pentru toată luna noiembrie, cu Minerva. Peștii scapă de stres, Scorpionii fac o grămadă de bani

HOROSCOP pentru toată luna noiembrie, cu Minerva. Peștii scapă de stres, Scorpionii fac o grămadă de bani
05 Noi 2019   •   17:37

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru toată luna noiembrie.

HOROSCOP PEȘTI Viața evoluează profund în noiembrie, cerându-ți să transferi controlul într-un angajament financiar sau intim ori într-o situație în care să nu simți controlul. Indiferent dacă este vorba despre o situație personală sau financiară, ai mai multă libertate și putere decât crezi. Dar cheia negocierilor se va concentra pe un obiectiv comun, pe termen lung.

Pe măsură ce luna plină are loc în Taur se aliniază pe 12 noiembrie, o situație ajunge la punctul trminus, prezentându-ți opțiuni de viață neașteptate dar și oportunități profitabile. Situația s-ar traduce cam așa – renunțarea la un anumit control, în timp ce îți clarifici valorile și poți alege unde să îți investești timpul, banii, dragostea și energia. Negociază aranjamente reciproc avantajoase.

HOROSCOP Când Soarele intră în Săgetător pe 23 noiembrie, urmată de luna nouă în același semn, patru zile mai târziu, te vei elibera de o situație stresantă, pornești într-o nouă călătorie și ai o perspectivă nouă. Revenirealui Mercur în mers direct pe 20 noiembrie, sugerează și pentru tine, ceea ce sugerează că vor apărea noi informații. Nu este prea târziu pentru a-ți reevalua cursul, dar evită judecata prematură. Fii cu mintea deschisă, fii modest și înțelept, rămâi deschis pentru a învăța și poți afla tot ce trebuie să știi.

HOROSCOP relații Pluto este în mers direct, aducându-ți în față ochilor, clar, obiective romantice. Acum că poți vedea ce ți-ar putea aduce viitorul tău, ești mai nerăbdător ca niciodată să mergi mai departe. Profită de ocazia de a învăța din greșelile trecute pe măsură ce te îndrepți spre ceva mai pozitiv și mai satisfăcător.

Tonul vocii tale este plăcut și vocea îți este blândă în timpul tringonului Mercur – Neptun din 14 noiembrie, așa că acesta este momentul perfect pentru a-ți comunica sentimentele cele mai intime. Lasă-l/-o cu gura căscată ca să știe exact ce îi lipsește dar fă-o în cel mai subtil mod posibil. 

HOROSCOP Pătratul stresant Venus și Neptun din 12 noiembrie, te face să te gândești cu adevărat la ceea ce îți lipsește, dar cu cât încerci să îl/o surprinzi, cu atât vei eșua. Este timpul să schimbi lucrurile. Nu îți fie frică să faci prima mișcare dacă știi că șansa de respingere este mică, așa că încearcă să afli ce simte cineva despre voi înainte de a merge mai departe.

 HOROSCOP profesional Există câteva oportunități în privința afacerilor, întrucât Mercur este în Scorpion și îți indică direcția. Alții îți pun acum la dispoziție, resursele. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în vânzări sau ceva bazat pe comision, te poți interesa și chiar poți primi o ofertă. Sau în domeniul medical, ai, de asemenea, noroc în această perioadă. Dacă dorești să faci câteva schimbări, dă-i drumul și fă-o. Cei care lucrează pentru guvern pot vedea că volumul de muncă crește. Este posibil ca aceasta să facă parte dintr-o mică creștere obișnuită, cu caracter sezonier, chiar dacă cere mai multă muncă decât de obicei.

Aveți grijă când trimiteți mesaje pe e-mail în această lună, mai ales când Venus începe să se opună Nodului Nord pe 17 noiembrie. Dacă le trimiți de pe un dispozitiv personal, cum ar fi laptopul sau calculatorul de acasă ori de pe vreun telefon performant, acest aspect poate face ca neașteptatul să se întâmple. Mesajul ar putea ajunge la o adresă greșită.

Mai multe, pe Huff.ro.

×
Subiecte în articol: Minerva Horoscop
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close