Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru weekend 1-2 iunie 2019. Berbecii discută despre sentimentele lor, Fecioarele sunt impulsive

HOROSCOP pentru weekend 1-2 iunie 2019. Berbecii discută despre sentimentele lor, Fecioarele sunt impulsive

HOROSCOP pentru weekend 1-2 iunie 2019. Berbecii discută despre sentimentele lor, Fecioarele sunt impulsive
01 Iun 2019   •   09:05

HOROSCOP. Weeendul se anunță plin de momente tensionate pentru unele zodii. Puțin timp în aer liber nu vă strică, dacă vă permite vremea.

HOROSCOP BERBEC În acest weekend va fi nevoie să discuți mai mult despre sentimentele tale, având în vedere posibilitatea apariției unor conflicte în interiorul cuplului.

HOROSCOP TAUR Ai multă energie pozitivă în acest weekend și, în plus, începi să te concentrezi mai mult asupra lucrurilor pe care ți le dorești cu adevărat de la viață.

HOROSCOP GEMENI Weekendul acesta este despre romantism. Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu. Dacă nu ești într-o relație, îți concentrezi toată atenția asupra artei.

HOROSCOP RAC Ești atent la problemele celor din jurul tău. Îți concentrezi toată energia către aceștia și tinzi să uiți de tine și de prioritățile pe care le ai în acest moment.

HOROSCOP LEU Petreci mult timp în aer liber, alături de persoanele importante din viața ta. Adrenalina este o constantă a acestui weekend.

HOROSCOP FECIOARĂ Ești mai impulsiv decât în mod normal, de aceea este important să nu iei decizii în acest weekend. O discuție cu o persoană apropiată te ajută să acorzi mai multă atenție detaliilor.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close