Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru weekend 28 - 29 septembrie 2019. Berbecii simt că lucrurile se îndreaptă în direcția greșită, Leii primesc vești bune

HOROSCOP pentru weekend 28 - 29 septembrie 2019. Berbecii simt că lucrurile se îndreaptă în direcția greșită, Leii primesc vești bune

HOROSCOP pentru weekend 28 - 29 septembrie 2019. Berbecii simt că lucrurile se îndreaptă în direcția greșită, Leii primesc vești bune
27 Sep 2019   •   13:39

HOROSCOP.  Weekendul se anunță prost pentru majoritatea zodiilor. 

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Simți că lucrurile nu se îndreaptă în direcția pe care ți-o dorești. În plus, simți că nu mai ai energia necesară să o iei de la început. Ar fi indicat să acorzi mai multă atenție odihnei.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Cunoști o persoană importantă care te ajută pe plan profesional. La finalul acestui weekend te trezești cu noi responsabilități, însă acest lucru te bucură, pentru că ești mai aproape de aspirațiile pe care le ai.

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Ai multă energie pe care o folosești pentru a încerca tot felul de lucruri noi. Pe de altă parte, nu mai ai răbdare cu lucrurile mărunte, iar acest lucru vine cu dezavantaje.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP Weekendul acesta se anunță unul destul de agitat. Intri în tot felul de conflicte și simți că cei din jurul tău nu te înțeleg așa cum îți dorești. Încearcă să asculți mai mult înainte să iei o decizie.

HOROSCOP LEU

HOROSCOP Primești vești bune, iar acest lucru aduce cu sine multă energie pozitivă și multă încredere în propria persoană. Weekendul acesta este despre distracție.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close