Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru weekend 3 - 4 august 2019. Gemenii se ascund în casă de teama conflictelor, Fecioarele simt că au mereu dreptate

HOROSCOP pentru weekend 3 - 4 august 2019. Gemenii se ascund în casă de teama conflictelor, Fecioarele simt că au mereu dreptate

HOROSCOP pentru weekend 3 - 4 august 2019. Gemenii se ascund în casă de teama conflictelor, Fecioarele simt că au mereu dreptate
02 Aug 2019   •   12:38

HOROSCOP. Weekendul se anunță complcat pentru Berbeci, în timp ce Leii debordează de energie

HOROSCOP BERBEC Ești mai emotiv decât în mod normal și ai tendința să interpretezi greșit intențiile celor din jurul tău. Încearcă să fii mai atent la detalii.

HOROSCOP TAUR Romantismul te caracterizează, în acest weekend. Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și acorzi atenție pasiunilor.

HOROSCOP GEMENI Nu simți nevoia să comunici. Tot ce îți dorești să faci este să petreci timp în casă, departe de orice tensiuni și conflicte.

HOROSCOP RAC Petreci timp de calitate alături de prieteni. Ai multă energie și te bucuri din plin de ea. În plus, ai curajul să încerci lucruri noi.

HOROSCOP LEU Ai multă energie pozitivă de care te folosești pentru a crește pe plan profesional. În acest weekend, pui la punct un plan de acțiune în direcția carierei.

HOROSCOP FECIOARĂ În acest weekend ai tendința să intri în tot felul de conflicte, pentru că simți că ai dreptate, iar părerea celor din jur nu contează. Încearcă să asculți mai mult.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close