Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP PEȘTI, cu Minerva pentru această săptămână. E timpul pentru o schimbare de peisaj, stricați o relație cu cineva

HOROSCOP PEȘTI, cu Minerva pentru această săptămână. E timpul pentru o schimbare de peisaj, stricați o relație cu cineva

HOROSCOP PEȘTI, cu Minerva pentru această săptămână. E timpul pentru o schimbare de peisaj, stricați o relație cu cineva
27 Sep 2019   •   17:08

HOROSCOP PEȘTI, cu Minerva pentru finalul săptămânii. 

HOROSCOP Este timpul pentru o schimbare de peisaj. Te interesează conectarea cu ceva nou, poate o nouă cale spirituală sau o altă oportunitate de carieră. În primul rând, asigură-te că rezolvi problemele legale care nu sunt încă rezolvate. În timp ce analizezi și cântărești o decizie importantă, solicită feedback-ul de la partener sau un îndrumător. Poți economisii banii acum, dar așteaptă și alte opțiuni interesante. Este posibil să fie nevoie de pregătire sau educație suplimentară pentru a merge pe deplin unde dorești să ajungi. 

HOROSCOP Dacă ai avut probleme cu un anumit prieten în ultimele luni, există șansa ca acestea să se ușureze oarecum, deoarece Saturn a revenit în mers direct săptămâna trecută în zona ta socială. 

Un aspect dinamic și puternic indică colaborarea între tine și un grup sau cineva care îți împărtășește dragostea pentru o cauză sau un interes anume. Vrei să faci ceva pentru cei pe care îi crezi năpăstuiți și nedreptățiți. Acum poate fi momentul în care să te cufunzi și să te angajezi în această luptă, deoarece acest lucru îți poate aduce multă satisfacție în săptămânile și lunile următoare.

HOROSCOP Chiar dacă planetele cheie formează aspecte benefice, cum este trigonul dintre Marte – Pluto și Junona, evită să te implici în ceva care este mai mult fantezie decât realitate. Ți se poate oferi o oportunitate care este în afara acestei lumi, dar există șanse mari să nu se concretizeze.

HOROSCOP relații

HOROSCOP Simți cu inima nevoile celor din jurul tău în timpul acestui ciclu lunar. Rceptivitatea îți permite să te ridici pe semne subtile pe care alții nici măcar nu le văd, dară-mi-te să le simtă. Noi proiecte emoționante – formale sau romantice – sunt acum în faza de început. 

Există o lună în Balanță,  spre sfârșitul săptămânii care te încurajează să strici o relație cu cineva care îți place cu adevărat. Un cadou te va face cu siguranță, remarcat dar oare este prima impresie pe care vrei să o faci?

HOROSCOP Problema pătratului Venus-Saturn din weekend ar putea complica o situație legată de o întâlnire, dar acolo unde există voință, există și o cale. Continuă să încerci. Lucrurile bune se întâmplă când nu renunți.

Mai multe, pe Huff.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close