Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 10 - 15 septembrie 2019. Berbecii simt nevoia să petreacă timp singuri, Gemenii trec la un alt nivel

HOROSCOP săptămâna 10 - 15 septembrie 2019. Berbecii simt nevoia să petreacă timp singuri, Gemenii trec la un alt nivel

HOROSCOP săptămâna 10 - 15 septembrie 2019. Berbecii simt nevoia să petreacă timp singuri, Gemenii trec la un alt nivel
10 Sep 2019   •   12:58

HOROSCOP. Săptămâna se anunță complicată pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP În această săptămână simţi din ce în ce mai mult nevoia să petreci timp singur. Vrei să meditezi, să îţi organizezi programul şi să încerci să te reconectezi cu propria persoană. Spre sfârşitul săptămânii, găseşti energia necesară să petreci timp cu prietenii.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Imaginaţia este prezentă cu tine pe tot parcursul săptămânii, iar acest lucru te va ajuta atât când vine vorba de viaţa profesională, cât şi atunci când vine vorba de viaţa personală. În acestă săptămână o să cunoşti o persoană interesantă.

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Petreci mult timp alături de persoana iubită şi reuşiţi să treceţi la un nou nivel. În plus, ajungi în punctul în care poţi să discuţi deschis cu persoana de lângă tine despre felul în care te simţi, iar această onestitate vă ajută relaţia.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP Te concentrezi pe tot ce ţine de partea intelectuală. Vrei să acumulezi cât mai mult informaţii din tot felul de domenii diverse, tocmai pentru a înţelege mai bine drumul pe care vrei să-l urmezi pe viitor. Ai parte de o săptămână productivă.

HOROSCOP LEU 

HOROSCOP Petreci timp alături de persoana iubită. Vă bucuraţi de intimitate şi reuşiţi să legaţi nişte legături mult mai puternice. Acum este un moment potrivit pentru a discuta deschis despre toate lucrurile de care ai nevoie.

 

Mai multe, pe Jurnalul.

 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close