Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019. Berbecii au o săptămână aglomerată, Leii sunt concentrați pe carieră

HOROSCOP săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019. Berbecii au o săptămână aglomerată, Leii sunt concentrați pe carieră

HOROSCOP săptămâna 11 - 17 noiembrie 2019. Berbecii au o săptămână aglomerată, Leii sunt concentrați pe carieră
07 Noi 2019   •   22:45

HOROSCOP

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Ai parte de o săptămână foarte aglomerată, iar mintea îți zboară de la un subiect la altul, fără a te putea concentra pe ceva. Pe de altă parte, spre sfârșitul săptămânii începi să te organizezi mai bine și pui la punct un plan de acțiune.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Te ocupi de niște probleme personale pe care le-ai tot amânat. Mai mult, începi să îți concentrezi atenția asupra planurilor de viitor și ești gata să muncești din greu pentru a obține ceea ce îți dorești. Fără compromisuri.

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP În prima parte a săptămânii îți petreci timpul alături de prieteni și familie. Reușești să le acorzi timpul de care au nevoie. Pe de altă parte, cea de-a doua parte a săptămânii este dedicată reconectării cu propria persoană.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP În această săptămână găsești curajul de a spune ceea ce gândești, fără să te gândești la ce cred ceilalți despre tine. Ai mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută pe toate planurile.

HOROSCOP LEU

Îți concentrezi toată atenția asupra carierei. Primești vești bune în prima parte a săptămânii, iar acest lucru îți oferă multă încredere în propria persoană. Primești o poziție de lider care ți se potrivește perfect.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close