Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 12 - 18 august 2019. Berbecii trăiesc sentimente contradictorii, Leii profită de toată atenția care li se acordă

HOROSCOP săptămâna 12 - 18 august 2019. Berbecii trăiesc sentimente contradictorii, Leii profită de toată atenția care li se acordă

HOROSCOP săptămâna 12 - 18 august 2019. Berbecii trăiesc sentimente contradictorii, Leii profită de toată atenția care li se acordă
08 Aug 2019   •   14:33

HOROSCOP. Săptămâna viitoare se anunță fastă pentru câteva zodii care se vor afla în centrul atenției. Unele au însă probleme mari.

HOROSCOP BERBEC

În această săptămână ai parte de nişte sentimente contradictorii, în sensul în care pe de-o parte îţi doreşti să petreci cât mai mult timp alături de prieteni, iar pe de altă parte vrei să te bucuri de puţin timp petrecut singur, din dorinţa de a te redescoperi.

HOROSCOP TAUR

Toată munca din ultima perioadă şi întreaga încercare de a face pe plac tuturor o să fie răsplătită în acestă săptămână. Te bucuri de apreciere din partea celor din jur şi, în plus, vezi primii paşi concreţi spre realizarea visului tău.

HOROSCOP GEMENI

Reuşeşti să te ocupi de responsabilităţile pe care le ai, însă, pe de altă parte, îţi doreşti tot mai mult să te bucuri de puţin timp liber, în compania acelor persoane deosebit de importante din viaţa ta. În această săptămână reuşeşti să te relaxezi.

HOROSCOP RAC

Creativitatea te caracterizează în această săptămână. Ai multă energie pozitivă pe care o foloseşti pentru a te deconecta de la toată rutina zilnică şi a te bucura de o mulţime de experienţe noi. Apar tot felul de oportunităţi, în această săptămână.

HOROSCOP LEU 

Eşti în centrul atenţiei şi profiţi din plin de acest lucru. Interacţionezi cu tot felul de oameni interesanţi care îţi deschid o mulţime de uşi spre oportunităţi la care nu te-ai fi gândit. În plus, reuşeşti să ieşi din zona de confort şi să încerci lucruri noi.

HOROSCOP FECIOARĂ

În această săptămână reuşeşti să faci toate lucrurile pe care le-ai tot amânat: meditezi, începi chiar un jurnal, te bucuri de o baie lungă şi caldă, de o carte bună şi de un film care te face să râzi. Petreci timp de calitate alături de propria persoană.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close