Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 12-18 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de supărări și Berbecii câștigă bani ușor

Horoscop săptămâna 12-18 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de supărări și Berbecii câștigă bani ușor

Horoscop săptămâna 12-18 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Aflăm îmăpreună previziunile astrale pentru săptămâna viitoare. Vin zile în care ne interesează mult ce zic ceilalți despre noi, zona relațiilor este activată de planete.

Horoscop săptămâna 12-18 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de supărări și Berbecii câștigă bani ușor
de Gabriel Dano    |    11 Oct 2020   •   10:29

BERBEC

Încep foarte bine săptămâna, elan, umor și entuziasm. Sunt puși pe fapte mari. Marți și miercuri zile importante la locul de muncă pentru că pot obține reușite ușor, câștigă bani. Șefii îi apreciază. Atenție la parteneri, mici tensiuni în weekend! 

TAUR

Planuri mari la început de săptămână, sunt foarte creativi, ingenioși. Lecția lor este să aibă curajul să spargă normele. Atenție la relațiile profesionale joi și vineri, în weekend petrec timp cu partenerul.

GEMENI

Agendă foarte încarcată, au energia sus. Discuții în familie în legătură cu anumite investiții. Joi și vineri atenție la relația sentimentală: gelozie, pasiune. Pot cheltui pentru a-și face o mică bucurile. În weekend lucrează.

RAC

Foarte atenți la bani, e posibil să cheltuiască compulsiv. Marți și miercuri zile grozave. Atenționare în familie joi și vineri, pot fi supărări. În weekend este bine pentru sentimente.

LEU

Activi și dinamici luni, inspirați și simt foarte bine lucrurile. Marți și miercuri zile cu spor financiar, au un fler foarte bun. Joi și vineri călătorii și drumuri. In weekend stau în casă.

FECIOARĂ

Un pic mai atente la ce fac alții. Marți și miercuri sunt într-o formă foarte bună, dinamice, tensiuni financiare pentru joi și vineri. In weekend mici călătorii.

BALANȚĂ

Conectate luni la tot ce se întâmplă în jurul lor, foarte prezente, emancipate și moderne. Au niște mișcări tactice marți și miercuri, anticipează niște consecințe. Tensiuni joi și vineri în relația cu partenerul sau din cauza cuiva care îi enervează. În weekend lucrează.

SCORPION

Luni au zi de forță, întâlniri importante. Marți și miercuri sunt foarte aplaudați, au multă popularitate și apreciere. Joi și vineri atenție la sănătate, în weekend ar fi bine să se relaxeze.

SĂGETĂTOR

O zi de luni energică, multe idei. Rezolvă lucruri la locul de muncă. Joi și vineri aspecte tensionate cu gelozii și posesivitate. Ar fi bine să își asculte mai bine partenerul de viață ca să afle ce îl supără. Pentru weekend liniște și discreție.

CAPRICORN

Foarte atenți la partenerul de viață. Marți și miercuri posibile voiaje și acte bune. Joi și vineri tensiuni din cauza șefilor. În weekend cu prietenii sau chiar mici călătorii.

VĂRSĂTOR

Se simt foarte bine încă de luni, sunt în formă. Câștigă bani fără efort. Joi și vineri tensiuni, își dau seama că s-au înșelat în anumite privințe. În weekend treburi diverse de rezolvat. 

PEȘTI 

Muncesc de luni, au entuziasm și elan. Au mare grijă să nu greșească ceva. Marți și miercuri zile bune pentru întâlniri. Joi și vineri câștiguri financiare. În weekend voiaje care vor fi foarte plăcute.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close