HOROSCOP săptămâna 13-18 august 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii se îndrăgotesc la prima vedere, Gemenii au probleme în familie

13 Aug 2019   •   11:20
HOROSCOP săptămâna 13-18 august 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii se îndrăgotesc la prima vedere, Gemenii au probleme în familie

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru această săptămână.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Mercur va intra în Leu, in săptămâna 12 18 august 2019 , Zodie de Foc, ca și a voastră. Tot în Leu este Marte, Soarele și Venus, deci în total vor fi patru planete. Unii se vor îndrăgosti la prima vedere, așa că aviz amatorilor și amatoarelor care sunt deja în relații sau sunt căsătoriți! E semn de trădare și, se știe deja că Berbecii sunt mari aventurieri. Se maturizează târziu (puține analize am avut în față cu persoane înțelepte).

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Vedeți ce am spus la Berbec?! Nici voi nu faceți excepție, că Venus este patroana voastră astrală. Știți ce aveți înscris pe astrograma natală, că e perioada trădărilor în dragoste (Lilith în Pești- dualitate, adulter, viol, acțiuni reprobabile). Cum intră și Mercur în Leu va fi o cuadratură periculoasă cu Uranus din Zodia Voastră. Nu vă lăsați copiii nesupravegheați și dacă sunteți ocupați, că-i pericol!

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP E perioada Post-Eclipsă și efectele sunt mai dure chiar și ca cele din timpul Eclipsei. Vedeți ce am scris și la zodiile precedente pentru săptămâna 12 18 august 2019, dar citiți și toate analizele de le-am făcut în trecut și veți înțelege cât de important este să vă analizez astrograma natală, nu doar să vă informez cu acest horoscop general. Cuadratura Soarelui Natal cu Lilith este foarte primejdioasă și pentru familie.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP Vă aduceți aminte de Eclipsa din 16 iulie? Vedeți ce efecte catastrofale are asupra copiilor și familiei? Vă spuneam că scoate la lumină oameni ciudați, capabili de acțiuni nedemne de un creștin educat într-o familie normală. Ați văzut filmul CITIZEN X?! Tot un criminal-violator cu familie și copiii.

Mai multe, pe Kfetele.

Parteneri
x close