Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 13-19 mai. Gemenii au o grămadă de întrebări, Fecioarele sunt puse pe cumpărături

HOROSCOP săptămâna 13-19 mai. Gemenii au o grămadă de întrebări, Fecioarele sunt puse pe cumpărături

HOROSCOP săptămâna 13-19 mai. Gemenii au o grămadă de întrebări, Fecioarele sunt puse pe cumpărături
12 Mai 2019   •   22:06

Horoscop Gemeni

Ai o mulţime de întrebări şi porneşti în căutarea răspunsurilor, în această săptămână. Eşti atent la fiecare detaliu şi eşti gata să îţi dedici tot timpul căutării acestor răspunsuri. În această săptămână, eşti un fel de detectiv foarte bine pregătit.

Horoscop Rac

În această săptămână, ai curajul să spui pe nume lucrurilor care te deranjează. Reuşeşti să comunici eficient şi, în plus, realizezi că opinia ta este importantă. Încrederea tot mai puternică pe care o ai în propria persoană îţi deschide uşi.

Horoscop Leu

Nu renunţi niciodată la ceea ce îţi doreşti, iar în această săptămână munceşti din greu pentru a-ţi atinge obiectivele. În plus, apar oportunităţi pe plan financiar şi te gândeşti din ce în ce mai mult la o călătorie departe de ţară.

Horoscop Fecioară

În această săptămână petreci mult timp alături de un prieten bun. Indiferent că vrei să stai toată ziua în casă sau să mergi prin toate magazinele care îţi ies în cale, acest prieten bun îţi este aproape în fiecare moment.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close