Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 14-19 mai 2019. Berbecii renunță la compromisuri, Leii au oportunități financiare serioase

HOROSCOP săptămâna 14-19 mai 2019. Berbecii renunță la compromisuri, Leii au oportunități financiare serioase

HOROSCOP săptămâna 14-19 mai 2019. Berbecii renunță la compromisuri, Leii au oportunități financiare serioase
14 Mai 2019   •   18:50

HOROSCOP. Săptămâna aceasta se anunță o adevărată provocare pentru câteva zodii. 

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Pregătirile sunt gata, acum este timpul să pui în aplicare toate ideile pe care le ai. În această săptămână te gândeşti din ce în ce mai mult la lucrurile pe care ţi le doreşti şi renunţi să mai faci compromisuri când vine vorba de aspiraţiile tale.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Nu se întâmplă nimic neobişnuit în această săptămână, ci totul intră într-o rutină cu care eşti foarte obişnuit. Petreci mult timp la locul de muncă, însă reuşeşti să te organizezi astfel încât să dedici timp şi persoanelor importante din viaţa ta.

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Ai o mulţime de întrebări şi porneşti în căutarea răspunsurilor, în această săptămână. Eşti atent la fiecare detaliu şi eşti gata să îţi dedici tot timpul căutării acestor răspunsuri. În această săptămână, eşti un fel de detectiv foarte bine pregătit.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP În această săptămână, ai curajul să spui pe nume lucrurilor care te deranjează. Reuşeşti să comunici eficient şi, în plus, realizezi că opinia ta este importantă. Încrederea tot mai puternică pe care o ai în propria persoană îţi deschide uşi.

HOROSCOP LEU

HOROSCOP Nu renunţi niciodată la ceea ce îţi doreşti, iar în această săptămână munceşti din greu pentru a-ţi atinge obiectivele. În plus, apar oportunităţi pe plan financiar şi te gândeşti din ce în ce mai mult la o călătorie departe de ţară.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close