Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie. Zile intense și certuri pentru toate zodiile! FECIOARELE află un adevăr care va șoca lumea

HOROSCOP săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie. Zile intense și certuri pentru toate zodiile! FECIOARELE află un adevăr care va șoca lumea

HOROSCOP săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie. Zile intense și certuri pentru toate zodiile! FECIOARELE află un adevăr care va șoca lumea
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Oct 2019   •   10:35

HOROSCOP. Saptamana 28 octombrie - 3 noiembrie aduce schimbari pentru toate semnele zodiacale.

HOROSCOP BERBEC - Renunti la o parte din tine, care iti facea rau, si incepi o noua etapa a vietii tale. A venit momentul sa iti platesti datoriile, atat emotionale, cat si financiare. Ai putea sa fii mai intima cu cineva, intr-un mod profund si neasteptat. Nu iti fie teama sa fii vulnerabila. 

HOROSCOP TAUR - Parteneriatele te duc intr-o directie la care nu te asteptati. De fiecare data cand inchei o relatie cu cineva si incepi o noua aventura, soarta te duce exact acolo unde ar fi trebuit sa fii inca de la inceput. 

HOROSCOP GEMENI - Inveti sa iti condimentezi rutina si sa rezolvi lucrurile intr-un mod pasional si consistent. Asteapta-te la schimbari in viata ta. Vei invata multe si vei avea oportunitati care te vor scoate din zona de confort.

HOROSCOP RAC - Esti pe punctul de a incepe o noua eventura extraordinara si romantica. Elibereaza-ti dorintele si inclinatiile creative si permite-le celor din jur sa te vada exact asa cum esti. Indragosteste-te asa cum nu ai mai facut-o niciodata. Meriti sa fii fericita.

HOROSCOP LEU - Apar schimbari in viata de familie cu care inca nu te simti confortabila, insa care te vor aduce mai aproape de ceea ce iti doresti sa fii. Ai nevoie sa fii singura si sincera cu tine. Doar tu stii care sunt lucrurile de care ai nevoie cel mai mult.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close