Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2019. Berbecii fac progrese importante, Racii sunt preocupați de viața sentimentală

HOROSCOP săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2019. Berbecii fac progrese importante, Racii sunt preocupați de viața sentimentală

HOROSCOP săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2019. Berbecii fac progrese importante, Racii sunt preocupați de viața sentimentală
26 Sep 2019   •   16:28

HOROSCOP. Prima săptămână din octombrie se anunță complicată sentimental pentru mai multe zodii.

HOROSCOP BERBEC 

HOROSCOPV Vrei să faci progrese importante când vine vorba de obiectivele pe care le ai pe plan profesional și, prin urmare, în această săptămână lucrezi mai mult decât în mod normal. În plus, reușești să îți organizezi timpul mai eficient și să îți îndrepți atenția și către persoana iubită.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Comunici foarte eficient, iar acest lucru te aduce în contact cu tot felul de persoane noi și interesante. Ai parte de o mulțime de conversații profunde care te ajută să privești lucrurile cu mai multă deschidere. Mai mult, înveți să îți controlezi mai bine emoțiile.

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Ai o mulțime de idei pe care vrei să le pui în aplicare, iar entuziasmul și încrederea în propria persoană cresc pe măsură ce le prezinți în fața oamenilor. Mai mult, te gândești din ce în ce mai mult la carieră și muncești mai mult pentru a obține ceea ce îți dorești.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP Te gândești din ce în ce mai mult la viața sentimentală. În cazul în care ești într-o relație, vrei să ajungi să îți cunoști mai bine partenerul de cuplu. Dacă ești singur, în această săptămână ai șanse mari să cunoști pe cineva interesant cu care ai multe în comun.

HOROSCOP LEU

HOROSCOP Te concentrezi mai mult pe tot ce înseamnă familie și casă. Te ocupi de redecorare și petreci timp de calitate alături de cele mai importante persoane din viața ta. În plus, pui la punct un plan de călătorie. Nu mai vrei să faci compromisuri.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close