Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 7-12 mai 2019. Berbecii sunt acuzați de egoism, Leii petrec mult timp cu un prieten

HOROSCOP săptămâna 7-12 mai 2019. Berbecii sunt acuzați de egoism, Leii petrec mult timp cu un prieten

HOROSCOP săptămâna 7-12 mai 2019. Berbecii sunt acuzați de egoism, Leii petrec mult timp cu un prieten
07 Mai 2019   •   15:37

HOROSCOP. A doua săptămână a lunii mai vine cu probleme serioase pentru unele zodii.

HOROSCOP BERBEC

Ești acuzat de cei din jur că ești egoist, iar această etichetă nu este nedreaptă. Încearcă să renunți pentru o clipă să te mai gândești la tine și ascultă și părerile celor din jurul tău. Acordă mai multă atenție prietenilor.

HOROSCOP TAUR

Săptămâna decurge într-un ritm normal. Ai energie să faci lucrurile obișnuite și, în plus, încerci lucruri noi. Reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să poți petrece cât mai mult timp cu persoanele importante din viața ta.

HOROSCOP GEMENI

Ai o săptămână aglomerată, iar asta și pentru că ai tendința de a pune foarte mult stres pe tine. Nu vrei să ratezi nicio ieșire în afara orașului, însă îți dorești și să poți duce la bun sfârșit toate responsabilitățile, iar uneori timpul nu este suficient.

HOROSCOP RAC

Te concentrezi pe redecorarea locuinței. Te gândești din ce în ce mai mult să-ți transformi locuința într-un spațiu care să te definească mai bine, iar în această săptămână începi să faci primele cumpărături.

HOROSCOP LEU

Săptămâna aceasta este despre prietenie. Petreci mult timp cu un prieten bun și reușești să privește lucrurile dintr-o perspectivă complet nouă. Mai mult, viața de cuplu este plină de pasiune.

HOROSCOP FECIOARĂ

Faci multe cumpărături în această săptămână, nu neapărat pentru că ai nevoie de toate lucrurile pe care le cumperi, ci pentru că în această activitate găsești relaxare. Încearcă să mergi la cumpărături cu un prieten.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close