Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 8-14 iulie 2019. Taurii au încredere în propria persoană, Racii se organizează financiar

HOROSCOP săptămâna 8-14 iulie 2019. Taurii au încredere în propria persoană, Racii se organizează financiar

HOROSCOP săptămâna 8-14 iulie 2019. Taurii au încredere în propria persoană, Racii se organizează financiar
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Iul 2019   •   10:22

HOROSCOP. Săptămâna viitoare se anunță una plină de romantism pentru mai multe zodii. Nu strică însă puțină precauție. 

HOROSCOP BERBEC Romantismul te caracterizează în această săptămână. Petreci mult timp alături de persoana iubită, iar în cazul în care nu ești într-o relație îți dedici toată atenția pasiunilor pe care le ai. Ești mai visător decât în mod normal.

HOROSCOP TAUR Ai încredere în propria persoană și reușești să comunici eficient. Astfel, toate ideile pe care le ai ajung fără dificultate la receptori. Reușești să creezi o rețea importantă de oameni, ceea ce te va ajuta pe plan profesional.

HOROSCOP GEMENI Nu mai ai de gând să lași pe mâine ce poți face azi. Astfel, muncești din greu în această săptămână pentru lucrurile pe care ți le dorești și reușești să fii mai creativ decât în mod normal. Prin urmare, reușești să faci tot ce-ți pui în minte.

HOROSCOP RAC Încerci să-ți organizezi mai bine segmentul financiar. Începi să te gândești din ce în ce mai serios la niște economii și, prin urmare, iei o pauză de la a arunca bani în stângă și în dreapta pe lucruri de care nu ai nevoie.

HOROSCOP LEU Ești plin de energie pozitivă și reușești să îți atingi un obiectiv mai vechi. În această săptămână ești răsplătit pentru toată munca din ultima vreme. În plus, se anunță îmbunătățiri pe plan sentimental.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close