Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămânal 1 - 7 iulie 2019. Zodia care se folosește de farmecul personal pentru a trece mai ușor peste toate

HOROSCOP săptămânal 1 - 7 iulie 2019. Zodia care se folosește de farmecul personal pentru a trece mai ușor peste toate

HOROSCOP săptămânal 1 - 7 iulie 2019. Zodia care se folosește de farmecul personal pentru a trece mai ușor peste toate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Iun 2019   •   09:01

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 1 - 7 iulie 2019.

Horoscop BERBEC: Norocul pare sa fie de partea dumneavoastra in aceste zile si nu trebuie sa asteptati prea mult ca sa actionati. Un sfat inspirat va poate ajuta sa va imbunatatiti simtitor situatia financiara.

Horoscop TAUR: Va schimbati rutina incepand de la o simpla conversatie cu un prieten. Acesta va invita la un eveniment care va deschide noi orizonturi neexplorate pana acum. Fiti prudenti insa cu sanatatea!

Horoscop GEMENI: Este o perioada tocmai potrivita sa dati frau liber nevoii de exprimare prin creatie. Persoana iubita s-ar putea sa va ajute mai mult sa priviti situatia intr-un mod optimist. Folositi-va si de farmecul personal pentru a trece mai usor peste toate.

Horoscop RAC: Profitati de sansa ce va iese in cale si va veti imbunatati starea financiara. Ca sa obtineti sprijinul superiorilor dumneavoastra trebuie doar sa le cereti ajutorul. In weekendul ce urmeaza e bine sa va organizati problemele.

Articolul integral pe magazin.ro.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close