Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal, 3 - 9 iunie. Zodia care primește o mărire de salariu

Horoscop săptămânal, 3 - 9 iunie. Zodia care primește o mărire de salariu

Horoscop săptămânal, 3 - 9 iunie. Zodia care primește o mărire de salariu
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    30 Mai 2019   •   20:27

HOROSCOP Berbec

Agenda ţi se umple cu planuri sociale. Vrei să participi la tot felul de evenimente şi să interacţionezi cu oameni noi. În plus, vrei să-ţi îmbunătăţeşti modul în care comunici cu cei din jur. Spre sfârşitul săptămânii începi să te gândeşti mai mult la carieră.

HOROSCOP Taur

Te gândeşti din ce în ce mai mult la problemele financiare şi încerci să economiseşti mai mult. Spre sfârşitul săptămânii, o să se vadă şi primele îmbunătăţiri pe plan financiar şi, în plus, primeşti o veste bună: fie legată de o mărire de salariu, fie de un job mai potrivit pentru tine.

HOROSCOP Gemeni

Analizezi imaginea de ansamblu şi te gândeşti din ce în ce mai mult la lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat. În această săptămână dedici atenţie meditaţiei şi începi să munceşti mai mult pentru lucrurile pe care le vrei. Nu mai faci compromisuri.

HOROSCOP Rac

Eşti din ce în ce mai creativ. Ai o mulţime de idei pe care abia aştepţi să le pui în aplicare şi poţi să rezolvi cu uşurinţă orice problemă îţi iese în cale. Cu toate acestea, nu reuşeşti să comunici eficient şi s-ar putea să apară unele conflicte.

HOROSCOP Leu

Vrei să înveţi cât mai multe lucruri, iar în această săptămână te îndrepţi în special în direcţia ştiinţelor comunicării. Petreci mult timp studiind şi acumulezi cât de multe informaţii poţi. În plus, romantismul nu o să lipsească din interiorul relaţiei.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close