Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Scorpionii sunt sfătuiţi să evite călătoriile

HOROSCOP. Scorpionii sunt sfătuiţi să evite călătoriile

HOROSCOP. Scorpionii sunt sfătuiţi să evite călătoriile
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    08 Aug 2019   •   13:37

Horoscop 8 august Berbec
Tot optimismul de care astăzi dai dovadă poate funcţiona împotriva ta, în cazul în care exagerezi. Încearcă să îţi păstreazi simţul realităţii şi nu te aventură inutil în a face planuri complexe, de aventură.

Horoscop 8 august Taur
Cu mare atenţie ar trebui să tratezi astăzi problemele care apar în familie. Deşi nimeni nu-ţi poate stă în cale, diferenţe de opinie vor apărea, pentru că nimeni nu-ţi acceptă planurile de viitor. Fiţi precaut.

Horoscop 8 august Gemeni
O zi în care oportunităţile apar de unde te aştepţi mai puţin, însă, pentru a te putea bucură de ceea ce vine la ţine, că şansă, este indicat să fii flexibil în gândire şi să nu îţi impui părerile cu oric preţ.

Horoscop 8 august Rac
Această zi este prima dintr-un şir de zile în care totul decurge aşa cum ţi-ai propus. Nu ar strică dacă ai putea să uiţi pentru câteva momente de cei de din jur, având grijă de ţine însuţi răsfăţându-te.

Horoscop 8 august Leu
Şansele tale de succes se măresc în momentul în care renunţi la ideile fixe, mai ales astăzi. Este o zi în care Divinitatea te răsfaţă necondiţionat. Pregăteşte-te să străluceşti. Atenţie la sănătate.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii Horoscop
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close