Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Tendințele astrale ale săptămânii 29 aprilie-5 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Avem parte de zile romantice

HOROSCOP. Tendințele astrale ale săptămânii 29 aprilie-5 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Avem parte de zile romantice

28 Apr 2019   •   09:35
HOROSCOP. Tendințele astrale ale săptămânii 29 aprilie-5 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Avem parte de zile romantice

În săptămâna 29 aprilie-5 mai avem parte de niște zile superbe. Luni, marți și miercuri până la prânz traversează peștii.

Nu ne decuplăm total de la lucru. Încercăm să fim cât mai buni, cât mai toleranți. Luna traversează chiar și semnul hristic. De aceea, iertare pe toată linia, facem lucruri să-i mulțumim pe cei din jurul nostru.

Important luni și marți pentru cei care fac vizite. Să fie atenți și precauți la drumuri.

Joi și vineri trăim mai mult pentru noi, pentru lucrurile pe care ni le dorim. Sunt zile dinamice, este bine și recomandat să facem sport.

În weekend vremea ne ajută să stăm afară, la iarbă verde, în grădină. Duminică se formează lună nouă în taur, urmează o perioadă de lucru și bani.

Îm weekend avem parte zile romanantice, savuroase, ne facem micile plăceri. Să fim atenți la masă, unele persoane o să înceapă și un regim de duminică.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close