Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Tendințele astrale ale săptămânii 6-12 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Ne mobilizăm pentru bani și prosperitate

HOROSCOP. Tendințele astrale ale săptămânii 6-12 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Ne mobilizăm pentru bani și prosperitate

05 Mai 2019   •   09:03
HOROSCOP. Tendințele astrale ale săptămânii 6-12 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Ne mobilizăm pentru bani și prosperitate
Sursa foto: foto: captura Antena 3

HOROSCOP. Astologul Camelia Pătrășcanu a vorbit, duminică, la Antena 3 despre tendințele astrale ale noii săptămâni.

Luna este în creștere, așa că ne mobilizăm pentru propriul nostru interes, pentru abundență, pentru prosperitatea pe care vrem să o atingem. Sunt multe lucruri de făcut. Luni, marți și miercuri, până în prânz, pentru că Luna traversează Gemenii, sunt zile foarte bune pentru informare.

Dacă avem de aflat cum să rezolvăm o anumită problemă, aceste zile ne vor aduce informații suficiente pentru a găsi o soluție sau pentru a prelucra toate datele astfel încât să ieșim din problema cu care ne batem capul.

E foarte posibil ca joi să trebuiască sa facem ceva fundamental pentru noi, să luăm o poziție. să acumulăm resurse pentru ceea ce vrem să facem.

Vineri, sâmbătă și duminică, Luna travsersează Leul și este, indiferent de vreme, chef de distracție, de activități inedite și s-ar putea să ajungem în locuri pe unde nu am mai fost.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close