Antena 3 Horoscop HOROSCOP țigănesc luna mai. Taurii au surprize amoroase, Fecioarele au o lună de-a dreptul imprevizibilă

HOROSCOP țigănesc luna mai. Taurii au surprize amoroase, Fecioarele au o lună de-a dreptul imprevizibilă

04 Mai 2019   •   19:14
HOROSCOP țigănesc luna mai. Taurii au surprize amoroase, Fecioarele au o lună de-a dreptul imprevizibilă

HOROSCOP Este o lună a succesului pentru cel puțin două semne zodiacale. Vor avea parte o serie de momente frumoase, de schimbări în bine.

HOROSCOP PUMNAL – BERBEC: Luna mai, a cincea din an, vine pentru tine cu o serie de oportunități noi, mai ales din punct de vedere profesional. Trebuie să regândești totul în cel mai mic detaliu.

HOROSCOP  COROANĂ – TAUR: Cea de-a cincea lună din an va fi pentru tine una cu totul specială. La capitolul amoros vei avea parte de cele mai multe surprize.

HOROSCOP SFEȘNIC – GEMENI: Te străduiești mult să iasă toate lucrurile ca la carte și în luna mai vei avea parte de câteva câștiguri substanțiale. Ai parte de baftă la bani.

HOROSCOP ROATĂ – RAC: Nu te uita în trecut căci în luna mai va trebui să te concentrezi mai mult asupra prezentului și asupra viitorului. Va trebui să te desprinzi de toate relele trecutului.

HOROSCOP STEA – LEU: În luna mai vei avea parte de multe surprize din punct de vedere profesional. Nu căuta să înțelegi lucrurile din prima pentru că nu îți va ieși.

HOROSCOP CLOPOT – FECIOARĂ: Luna mai va fi una complet imprevizibilă pentru tine. Te vor remarca mulți oameni importanți și vei avea ocazia să îți schimbi viața.

Mai multe, pe Jurnalul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close