Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP țigănesc luna mai. Taurii au surprize amoroase, Fecioarele au o lună de-a dreptul imprevizibilă

HOROSCOP țigănesc luna mai. Taurii au surprize amoroase, Fecioarele au o lună de-a dreptul imprevizibilă

HOROSCOP țigănesc luna mai. Taurii au surprize amoroase, Fecioarele au o lună de-a dreptul imprevizibilă
04 Mai 2019   •   19:14

HOROSCOP Este o lună a succesului pentru cel puțin două semne zodiacale. Vor avea parte o serie de momente frumoase, de schimbări în bine.

HOROSCOP PUMNAL – BERBEC: Luna mai, a cincea din an, vine pentru tine cu o serie de oportunități noi, mai ales din punct de vedere profesional. Trebuie să regândești totul în cel mai mic detaliu.

HOROSCOP  COROANĂ – TAUR: Cea de-a cincea lună din an va fi pentru tine una cu totul specială. La capitolul amoros vei avea parte de cele mai multe surprize.

HOROSCOP SFEȘNIC – GEMENI: Te străduiești mult să iasă toate lucrurile ca la carte și în luna mai vei avea parte de câteva câștiguri substanțiale. Ai parte de baftă la bani.

HOROSCOP ROATĂ – RAC: Nu te uita în trecut căci în luna mai va trebui să te concentrezi mai mult asupra prezentului și asupra viitorului. Va trebui să te desprinzi de toate relele trecutului.

HOROSCOP STEA – LEU: În luna mai vei avea parte de multe surprize din punct de vedere profesional. Nu căuta să înțelegi lucrurile din prima pentru că nu îți va ieși.

HOROSCOP CLOPOT – FECIOARĂ: Luna mai va fi una complet imprevizibilă pentru tine. Te vor remarca mulți oameni importanți și vei avea ocazia să îți schimbi viața.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close