Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Top 5 zodii care caută dragostea adevărată... nu vor doar o aventură

HOROSCOP. Top 5 zodii care caută dragostea adevărată... nu vor doar o aventură

HOROSCOP. Top 5 zodii care caută dragostea adevărată... nu vor doar o aventură
08 Aug 2019   •   15:27

Unul dintre primele lucruri pe care l-a învăţat omul a fost să iubească, dar sigur nu vă este nouă informaţia că fiecare dintre noi iubeşte diferit. De ce ne naştem ca fiinţe individuale dacă nu putem trăi decât alături de ceilalţi? Pentru că astfel ni se dă ocazia să alegem pe cine vrem aproape, pe cine să iubim şi cum să o facem. Iată cele 5 zodii care caută mereu dragostea adevărată, nicidecum o aventură:

Balanţă

               Balanţele par la prima vedere nişte oameni care sunt într-o continuă de căutare de aventuri datorită senzualităţii lor înnăscute, dar adevărul este cât se poarte de departe de aceasta. Iau în calcul toate aspectele înainte de a intra într-o relaţie, pentru a se asigura că iau decizia corectă. Deşi vor avea mai multe relaţii pe parcursul vieţii, toate acestea sunt încercări de a găsi dragostea adevărată, o persoană cu care să îşi trăiască restul vieţii în linişte. Nativii în Balanţă sunt firi corecte, echilibrate, dedicate partenerilor lor, ceea înseamnă că nu îşi vor înşela persoana iubită niciodată. 
 

Capricorn

               Capricornii îşi dezvăluie cu greutate iubirea faţă de cineva tocmai pentru că vor să fie siguri pe sentimentele lor, dar şi că sentimentul e reciproc. Se îndrăgostesc  foarte repede, se ataşează la fel de repede, dar asta nu este în niciun caz o dovadă a sentimentelor trecătoare. Ştiu ce vor de la un partener, aşa că nu îşi vor pierde niciodată timpul cu cineva care nu le satisface toate aşteptările. Pentru ei cea mai importantă este familia, aşa că nu vor fi niciodată în căutare de aventuri. 

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii aventura
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close