Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Top cele mai bune amante din zodiac. Femeile Rac sunt niște îngeri, Balanțele însă sunt... "Doamne ferește"

HOROSCOP. Top cele mai bune amante din zodiac. Femeile Rac sunt niște îngeri, Balanțele însă sunt... "Doamne ferește"

HOROSCOP. Top cele mai bune amante din zodiac. Femeile Rac sunt niște îngeri, Balanțele însă sunt... "Doamne ferește"
Sursa foto: foto: Pixabay.com
29 Mai 2019   •   18:12

Fiecare dintre noi avem dorinte si ni le manifestam in diferite moduri. Depinde de personalitate si cultura. O femeie indrazneata nu este neaparat vulgara. Majoritatea clasificarilor de acest gen vin din partea unor femei geloase pe faptul ca o persoana de sex feminin obtine mai multe avantaje ca ele prin modul in care cere.

Femeia Berbec

Puterea este cheia care influenteaza relatia cu femeile Berbec. Toate femeile Berbec au nevoie de independenta si de mult spatiu. Desi au nevoie de afectiune si sinceritate, le place sa iasa in oras si sa faca victime. Este o balanta care se inclina ba intr-o parte, ba in alta. Nu pot fi tinute cu forta si cel mai bine e sa le lasi libere.

Femeia Taur

Femeile Taur au o carisma excelenta si spun lucrurilor pe nume. Apetitul sexual este ca o foame constanta si nu tin cont de mentalitatea sau fizicul partenerului. Barbatii sunt doar niste ustensile in mainile lor.

Continuarea, pe Yve.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close