Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Trăsăturile negative de caracter ale zodiilor. Berbecii sunt supărăcioși, Peștii sunt prea sensibili

HOROSCOP. Trăsăturile negative de caracter ale zodiilor. Berbecii sunt supărăcioși, Peștii sunt prea sensibili

HOROSCOP. Trăsăturile negative de caracter ale zodiilor. Berbecii sunt supărăcioși, Peștii sunt prea sensibili
02 Mai 2019   •   11:51

HOROSCOP. Cel mai probabil, nu o să vă convingă ce aflați despre propria zodie, dar e bine să știți care e partea mai puțin frumoasă în cazul fiecărui nativ. 

HOROSCOP BERBEC- Acești nativi au tendința să fie destul de supărăcioși și irascibili atunci când lucrurile nu ies așa cum vor ei. 

HOROSCOP TAUR- Deși nu ar părea, nativul din Taur e destul de indulgent cu el însuși. 

HOROSCOP GEMENI- E sociabil și prietenos cu cei din jur, dar atenție, despre Gemeni se spune și că pot fi bârfitori și cu două fețe. 

HOROSCOP RAC- Ca în cazul tuturor zodiilor de apă, emoțiile nativului din Rac ating cote maxime. De multe ori faptul că e atât de emotiv îi poate dăuna mult. 

HOROSCOP LEU- Această zodie se lasă ghidată de instinct în cele mai multe situații, uneori putând fi un dezavantaj pentru ea. 

HOROSCOP FECIOARĂ- E prea critică la adresa propriei persoane, dar și a celor din jur și acest lucru poate să fie foarte deranjant. 

HOROSCOP BALANȚĂ- E indecisă. Nu știe ce decizii ar trebui să ia, astfel încât să fie mai bine pentru ea. 

HOROSCOP SCORPION- Se spune despre el că e pe toane. Dacă azi are o stare bună și te învăluie cu atenție și dragoste, mâine poate fi cea mai rece persoană doar pentru că are o zi proastă. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR- În unele momente când ar trebui să empatizeze cu cei din jur, nativii din Săgetător sunt lipsiți de emoții. 

HOROSCOP CAPRICORN- Mulți se plâng că nativii din Capricorni se comportă foarte rece fără motiv. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR- Un lucru pe care probabil nu îl știați despre Vărsători e că pot fi foarte încăpățânați și vor ca lucrurile să funcționeze în felul lor. 

HOROSCOP PEȘTI- Sunt prea sensibili și, deși cei din jur înțeleg acest lucru și îl apreciază, ei pot fi foarte afectați. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close