HOROSCOP. Trendul astral al săptămânii 22-28 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Zile bune din punct de vedere financiar. O săptămână a reconectării cu sine

21 Iul 2019   •   08:37
HOROSCOP. Trendul astral al săptămânii 22-28 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Zile bune din punct de vedere financiar. O săptămână a reconectării cu sine sursă foto: captură antena 3

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică dimineață, la Antena 3, trendul astral al săptămânii 22-28 iulie. 

HOROSCOP. Ne putem detașa de lucruile care ne-au frânat până acum. O săptămână a reconectării cu sine și a renunțării la a mai fi pe placul celorlalți. Căutăm autenticitatea și ne căutăm locul în această săptămână, iar locul suntem chiar noi.

HOROSCOP. Aceasta este idea - să sfințim locul. Locul suntem noi înșine, iar acțiunile vor avea roade pentru noi dacă suntem aliniați cu conștiința noastră, încercând pe cât posibil să fim autentici. E posibil ca acestă săptămână să ne ajute să nu repetăm acele tipare care ne făceau inautentici.

HOROSCOP. Începe de luni această evalaure, dar miercuri și joi vin cu suprize dacă suntem în contact cu conștiina noastră. Zilele cele mai bune sunt luni și marți , dar vineri este cea mai bună zi din punct de vedere financiar. Dacă știm să fim autentici, joi avem primele semnale că suntem pe drumul cel bun.

Parteneri
x close