Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Venus în casa a noua: cum influențează pe plan sentimental fiecare zodie

HOROSCOP. Venus în casa a noua: cum influențează pe plan sentimental fiecare zodie

HOROSCOP. Venus în casa a noua: cum influențează pe plan sentimental fiecare zodie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Oct 2019   •   23:55

Venus este una dintre cele mai importante planete când vine vorba de relațiile interpersonale, având în vedere că definește modul în care iubești și influențează ceea ce vezi a fi frumos.

Ce înseamnă, de fapt, că Venus intă în casa a noua?

Casa a noua este casa aventurilor, a educației superioare și a libertății. Această casă face orice planetă care influențează din punct de vedere interpersonal să transmită semnelor zodiacale dorința de independență și călătorii.

Publicația menționată prezintă cum afectează această intrarea a lui Venus în casa a noua fiecare semn zodiacal în parte, din punct de vedere sentimental.

Berbec

Prezența lui Venus în casa a noua îi face pe Berbeci să își dorească schimbarea. Astfel, persoanele aflate sub acest semn zodiacal o să încerce tot ce e nou, iar acest lucru o să îi ducă în punctul unei noi relații.

Mai mult, Berbecii o să fie plini de optimism și pasiune.

Taur

Taurii, cunoscuți pentru natura lor senzuală, o să aibă o nouă oportunitate de a atrage oameni în jurul lor, odată cu intrarea lui Venus în casa a noua.

Gemeni

Gemenii o să își dorească din ce în ce mai mult să încerce lucruri noi, așa că ideea de a cunoaște oameni noi va reprezenta o aventură pentru ei. Distracția va fi cheia succesului.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close