Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP weekend 14 - 15 septembrie 2019. Berbecii sunt plini de energie pozitivă, Gemenii cunosc oameni noi

HOROSCOP weekend 14 - 15 septembrie 2019. Berbecii sunt plini de energie pozitivă, Gemenii cunosc oameni noi

HOROSCOP weekend 14 - 15 septembrie 2019. Berbecii sunt plini de energie pozitivă, Gemenii cunosc oameni noi
13 Sep 2019   •   11:16

HOROSCOP. Weekendul se anunță complicat pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Energia pozitivă este prezentă cu tine pe tot parcursul weekendului. Te bucuri de timp de calitate petrecut cu persoana iubită și, în plus, reușești să acorzi atenție și casei.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Romantismul te caracterizează în acest weekend, iar acest lucru nu se referă doar la partenerul de cuplu, ci în primul rând la pasiunile pe care le ai și la devotamentul pe care îl prezinți când vine vorba de ele.

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Cunoști oameni noi în acest weekend și reușești să fii un prieten special pentru o anumită persoană. Oferi sfaturi care vor ajuta această persoană din viața ta să treacă peste o etapă dificilă.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP Înveți ce înseamnă munca în echipă. Te concentrezi asupra unui subiect care înseamnă mult pentru tine și reușești să duci la bun sfârșit un proiect pe care l-ai tot amânat din lipsă de timp.

HOROSCOP LEU

HOROSCOP Înveți să comunici eficient, iar acest lucru te ajută atât atunci când vine vorba de relația sentimentală, cât și atunci când vine vorba de interacțiunile pe care le ai cu oameni noi din viața ta.

HOROSCOP FECIOARĂ

HOROSCOP Vrei să scapi de rutină, astfel încât în acest weekend iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și te concentrezi pe lucrurile care țin de relaxare. Este posibil să faci o excursie în afara orașului.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close