Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP weekend 14-15 septembrie. Gemenii petrec timp cu o persoană specială. Taurii sunt romantici

HOROSCOP weekend 14-15 septembrie. Gemenii petrec timp cu o persoană specială. Taurii sunt romantici

HOROSCOP weekend 14-15 septembrie. Gemenii petrec timp cu o persoană specială. Taurii sunt romantici
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Sep 2019   •   15:53

Berbec

Energia pozitivă este prezentă cu tine pe tot parcursul weekendului. Te bucuri de timp de calitate petrecut cu persoana iubită și, în plus, reușești să acorzi atenție și casei.

Taur

Romantismul te caracterizează în acest weekend, iar acest lucru nu se referă doar la partenerul de cuplu, ci în primul rând la pasiunile pe care le ai și la devotamentul pe care îl prezinți când vine vorba de ele.

Gemeni

Cunoști oameni noi în acest weekend și reușești să fii un prieten special pentru o anumită persoană. Oferi sfaturi care vor ajuta această persoană din viața ta să treacă peste o etapă dificilă.

Rac

Înveți ce înseamnă munca în echipă. Te concentrezi asupra unui subiect care înseamnă mult pentru tine și reușești să duci la bun sfârșit un proiect pe care l-ai tot amânat din lipsă de timp.

Leu

Înveți să comunici eficient, iar acest lucru te ajută atât atunci când vine vorba de relația sentimentală, cât și atunci când vine vorba de interacțiunile pe care le ai cu oameni noi din viața ta.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close