HOROSCOP weekend 16-17 noiembrie. Fecioarele sunt în centrul atenției. Gemenii fac progrese pe plan profesional

15 Noi 2019   •   15:34
HOROSCOP weekend 16-17 noiembrie. Fecioarele sunt în centrul atenției. Gemenii fac progrese pe plan profesional Foto: pixabay.com

Berbec

Ai tendința să arunci bani pe lucruri de care, în realitate, nu ai nevoie. Încearcă să acorzi mai multă atenție resurselor financiare, pentru că e posibil să apară niște cheltuieli la care nu te aștepți.

Taur

Muncești mult în acest weekend. Nu reușești să te relaxezi așa cum îți doreșt, însă, pe de altă parte, duci la bun sfârșit toate lucrurile pe care ți le propui, iar acest lucru îți încarcă bateriile pentru o nouă săptămână.

Gemeni

Faci progrese pe plan profesional, însă trebuie să ai grijă la modul în care te raportezi la colegii de muncă. Competitivitatea este foarte importantă, însă încearcă să nu sabotezi încercările celor din jur.

Rac

Participi la tot felul de evenimente sociale cu colegii de muncă, iar acest lucru te ajută să descoperi prieteni noi. Creezi legături importante cu persoanele cu care interacționezi în acest weekend,.

Leu

Ți se deschid noi oportunități pe care ar fi indicat să nu le ratezi. În plus, investești mult timp și energie în proiectele pe care le ai și nu mai faci compromisuri atunci când vine vorba de aspirațiile pe care le ai.

Fecioară

Înveți să comunici mult mai eficient, iar acest lucru te aduce în centrul atenției. Indiferent de lucrurile pe care alegi să le faci în acest weekend, energia pozitivă va fi cu tine tot timpul.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

x close