Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP WEEKEND, 2 - 3 noiembrie. Berbecii primesc vești bune, Fecioarele au planuri mari legate de casă

HOROSCOP WEEKEND, 2 - 3 noiembrie. Berbecii primesc vești bune, Fecioarele au planuri mari legate de casă

HOROSCOP WEEKEND, 2 - 3 noiembrie. Berbecii primesc vești bune, Fecioarele au planuri mari legate de casă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Noi 2019   •   20:42

Horoscop weekend, 2-3 noiembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru acest weekend.

Berbec

Primești vești bune, în acest weekend, legate de viitor și de cariera pe care ți-ai ales-o. În plus, te reconectezi cu un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit de mult timp.

Taur

Nu reușești să fii pe aceeași lungime de undă cu oamenii cu care interacționezi. Astfel, este posibil să intri în tot felul de conflicte care nu-și au rostul. Încearcă să renunți la orgoliu.

Gemeni

Vrei să rezolvi o serie de probleme mai vechi legate de viața de cuplu. Vrei să închizi un capitol dureros din viața ta, iar în acest weekend găsești curajul necesar pentru a face asta.

Rac

Nu ai parte de odihnă în acest weekend, oricât de mult ți-ai dori. Muncești din greu pentru lucrurile pe care ți le dorești și ești dispus să faci tot ce îți stă în putință pentru a-ți atinge obiectivele.

Leu

Distracția este în centrul atenției, în acest weekend. În plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să acorzi atenție și familiei. Te bucuri de momente de relaxare.

Fecioară

Petreci mare parte din timp în confortul oferit de propria locuință. Fie că e vorba de redecorări, curățenie sau pur și simplu de petrecut mare parte din timp în pat, reușești să îți reîncarci bateriile.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close