Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP weekend 20 - 21 iulie 2019. Berbecii petrec timp cu vechi prieteni, Leii scapă de stres

HOROSCOP weekend 20 - 21 iulie 2019. Berbecii petrec timp cu vechi prieteni, Leii scapă de stres

HOROSCOP weekend 20 - 21 iulie 2019. Berbecii petrec timp cu vechi prieteni, Leii scapă de stres
19 Iul 2019   •   11:53

HOROSCOP. Sfârșitul de săptămână se anunță unul fast pentru majoritatea zodiilor. Totuși, o zodie are de suferit.

HOROSCOP BERBEC

Petreci timp cu niște prieteni cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Vă bucurați de o reuniune la unul dintre voi acasă și vorbiți despre toate lucrurile prin care ați trecut.

HOROSCOP TAUR

În acest weekend îți dai seama că ai mulți oameni în jur care te iubesc. Discuți despre lucrurile pe care le simți și despre ideile pe care le ai și te bucuri de sprijin.

HOROSCOP GEMENI

În acest weekend te răsfeți. Nu îți refuzi nicio poftă și te bucuri de o adevărată relaxare. Fie că e vorba de o anumită mâncare sau de o plimbare mai diferită, îți îndeplinești dorințele.

HOROSCOP RAC

Petreci mult timp singur și te gândești la lucrurile pe care ți le dorești și la deciziile pe care le-ai luat în trecut. Petreci timp de calitate cu propria persoană.

HOROSCOP LEU

Scapi de stres, în acest weekend. Petreci timp alături de persoana iubită și discutați despre toate lucrurile care vă trec prin cap, fără niciun fel de reținere.

HOROSCOP FECIOARĂ

Nu reușești să-ți organizezi timpul eficient, astfel încât în acest weekend nu ai timp de relaxare și nu reușești să petreci timp alături de persoana iubită.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close