Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP weekend 25-26 mai 2019. Berbecii primesc vești bune, Leii empatizează prea mult

HOROSCOP weekend 25-26 mai 2019. Berbecii primesc vești bune, Leii empatizează prea mult

HOROSCOP weekend 25-26 mai 2019. Berbecii primesc vești bune, Leii empatizează prea mult
25 Mai 2019   •   19:18

HOROSCOP. Finalul de săptămână se anunță plin de semnificații pentru unele zodii.

HOROSCOP BERBEC Primeşti veşti bune în acest weekend. Astfel, afli că ţi se deschid oportunităţi pe plan profesional şi eşti gata să profiţi de ele. Stresul începe să dispară.

HOROSCOP TAUR Ai toate motivele să crezi în puterea ta de atracţie, iar weekendul acesta îţi dovedeşte că trebuie să ai încredere în propria persoană. Cunoşti pe cineva special.

HOROSCOP GEMENI Setea ta de cunoaştere şi curiozitatea specifică te trimit către noi aventuri. Ai parte de o săptămână plină de noutăţi şi ajungi să te cunoşti mai bine.

HOROSCOP RAC Ai parte de un weekend relaxant, genul de weekend pe care îl aşteptai de mult. Stai cu persoanele apropiate şi te ocupi de pasiuni.

HOROSCOP LEU Te gândeşti foarte mult la nevoile şi sentimentele celor din jurul tău. Empatizezi mai mult decât în mod normal, iar această atitudine îţi va fi benefică.

HOROSCOP FECIOARĂ Ai capacitate de a atrage oameni noi în jurul tău. Nu îţi e fircă să interacţionezi cu oameni noi şi ajungi să cunoşti persoane cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close